Coaching Amsterdam

Loop je vast in je werk of privéleven en heb je behoefte aan verandering? Krijg je geen energie meer van wat je doet en voel je je ongelukkig? Weet je niet zo goed wie je bent, wat je wilt en wat je belangrijk en leuk vindt in het leven? Bert van Til helpt je met coaching in Amsterdam in positieve zin te veranderen en je eigen weg te vinden. Je leert met loopbaancoaching beter functioneren in je werksituatie en meer uit jezelf te halen. Dankzij life coaching krijg je meer zelfvertrouwen, minder last van stress of conflicten en vind je een betere balans in je leven. De relatie coaching richt zich op het oplossen van relatieproblematiek. Bert helpt je verder in je ontwikkeling, groei en geluk.

Waar loop je tegenaan, wat wil je veranderen en welke doelen stel je?

Bert gebruikt voor coaching  Amsterdam verschillende invalshoeken en technieken. Elke coaching begint met een persoonlijk intakegesprek, met een inventarisatie van waar je tegenaan loopt, wat je wilt veranderen en welke doelen je wilt stellen. Als het wederzijdse gevoel positief is, kan een coachingstraject (6 bijeenkomsten) worden afgesproken. Er volgt onderzoek naar je remmingen en valkuilen en er wordt gezocht naar oplossingen en kansen. Je krijgt nieuwe inzichten, je maakt oefenopdrachten en een werkzaam plan om je doelen in je werk, dagelijkse leven of relatie te bereiken.

Coaching in Amsterdam vanuit intuïtie, ervaring en onbevangenheid

Bert brengt bij coaching in Amsterdam veel expertise en ervaring in. Naast diverse therapie- en persoonlijkheidstrainingen en een opleiding tot gecertificeerd coach, heeft hij een achtergrond in de topsport (topsport coach van de nationale schermploeg) en leidinggevende en coördinerende functies in het bedrijfsleven. De coaching vindt plaats vanuit intuïtie, ervaring en onbevangenheid, De benadering en aanpak is gestoeld op interesse, empathie, gedrevenheid, begrip en toewijding. Bert hanteert een open, oprechte en authentieke werkwijze en zoekt in een veilige setting de verbinding, relativering en confrontatie, zodat jij de regisseur over je eigen leven wordt.

Specialist in life coaching, loopbaan coaching en relatiecoaching

Bert van Til is gespecialiseerd in life coaching, loopbaan coaching en relatiecoaching. Hij voelt je problemen snel aan en laat je jezelf ontdekken. Je kwaliteiten en kracht worden ontwikkeld, zodat je heldere en bewuste keuzes kunt maken. Geïnteresseerd in coaching? Bel (06 – 53 61 39 44), e-mail (info@bertvantil.nl) of gebruik het online contactformulier.

Maak nu gebruik van een gratis intake en kijk of coaching iets voor jou is!