Life coaching Amsterdam

Haal je geen bevrediging meer uit je werk of voel je je niet meer op je plaats binnen de organisatie? Ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan, maar weet je niet hoe dit aan te pakken? Bert van Til is gespecialiseerd in loopbaancoaching in Amsterdam. Je krijgt inzicht in wie je bent, wat je wilt, waarom je dat wilt en hoe je je plezier in je werk hervindt of je nieuwe carrièredoel kunt bereiken. Je bent de regisseur van je eigen veranderingsproces. Bert reikt je de tools aan om je te ontwikkelen, je talenten te ontplooien en gelukkig te zijn.

life coaching amsterdam

Betere keuzes in sociaal verkeer, je werk en relaties

Bert heeft als voormalig topsportcoach bij de nationale schermploeg en dankzij leidinggevende en coördinerende functies in het bedrijfsleven een schat aan ervaring in management en coaching. Met vele soorten therapie- en persoonlijkheidstrainingen en een opleiding tot gecertificeerd life coach, voelt hij problemen bij anderen snel aan. Bij life coaching in Amsterdam leer je jezelf ontdekken en betere keuzes maken op het sociale vlak, in je werk en/of in relaties.

Geef je leven vorm met life coaching in Amsterdam

Loop je soms vast in je leven of in je werk? Voel of ben je ontevreden? Heb je last van keuzestress? Wil je je dromen waarmaken, maar weet je niet hoe? Bert gebruikt tijdens life coaching met praktijk in Amsterdam zijn intuïtie, sensitiviteit, professionaliteit, levenservaring en inzicht om je op een liefdevolle, doeltreffende en soms confronterende manier een spiegel voor te houden. Je leert in een veilige sfeer je leven vorm te geven zoals jij dat wilt.

Blokkades worden weggenomen: de weg ligt voor je open!

Bert gebruikt bij de coaching sessies verschillende invalshoeken en technieken. Elke coaching start met een gratis intakegesprek. Een coachingtraject bestaat meestal uit 6 gesprekken van 1 tot 1,5 uur. Geïnventariseerd wordt waar je tegenaan loopt, wat je wilt veranderen en welke persoonlijke doelen je wilt stellen. Je remmingen en valkuilen worden onderzocht, er wordt naar oplossingen, opties en kansen gezocht. Je krijgt inzicht in je eigen situatie en je maakt een plan om mee aan de slag te gaan. Life coaching in Amsterdam neemt blokkades weg. De weg ligt voor je open!

Meer informatie of een kosteloos intakegesprek aanvragen? Bel (06 – 53 61 39 44), e-mail (info@bertvantil.nl) of gebruik het online contactformulier. Je krijgt snel antwoord.