Loopbaancoaching Amsterdam

Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Voor een duidelijk antwoord op deze vragen heb je zelfkennis en bewustwording nodig. Bert van Til werkt als coach vanuit intuïtie, ervaring en onbevangenheid aan de ontwikkeling van je kracht en kwaliteiten. Je krijgt steun en advies in het maken van heldere en bewuste keuzes. Je doet vertrouwen en energie op om uitdagingen aan te gaan en je doelen te bereiken. Jouw ontwikkeling, geluk en groei staan centraal bij life coaching in Amsterdam.

Inzichten om betere keuzes in werk en privé te maken

Bert beschikt over de expertise en ervaring om je tijdens een traject van loopbaancoaching in Amsterdam de helpende hand te bieden. Hij brengt in zijn bagage vele leidinggevende en coördinerende functies in de sport (als topsportcoach nationale schermploeg) en het bedrijfsleven mee. Daarnaast kan hij bogen op diverse soorten therapie- en persoonlijkheidstrainingen en een gecertificeerde coachopleiding. Hij voelt met zijn sensitieve antenne jouw problemen snel aan en geeft je inzichten om betere keuzes in je werk en privé te maken.

Loopbaancoaching in Amsterdam die je verder brengt

Kom je na je werk doodmoe en ongelukkig thuis? Voel je dat je helemaal vastgeroest zit? Bert gebruikt bij de loopbaancoaching met een praktijk in Amsterdam verschillende invalshoeken en technieken. Tijdens een intakegesprek wordt geïnventariseerd waar je tegenaan loopt, wat je wilt veranderen en welke doelen je jezelf stelt. Vervolgens vindt onderzoek plaats naar je remmingen en valkuilen en wordt naar oplossingen en kansen gezocht. Je krijgt nieuwe inzichten. Op basis van een werkbaar plan ga je met je doelen aan de slag.

Sturing en richting aan je loopbaan

Bert ondersteunt je vanuit intuïtie, kennis, ervaring en onbevangenheid bij het bepalen van je koers op het gebied van werk, scholing en carrière. Hij weet je bij de loopbaancoaching in Amsterdam op verschillende niveaus te raken. Je krijgt steun en advies om je kwaliteiten en kracht te ontwikkelen en bewuste keuzes te maken. Een coachingtraject beslaat meestal 6 bijeenkomsten, inclusief intakegesprek. De coachkosten zijn vanaf een minimumbedrag fiscaal aftrekbaar.

Neem contact op voor sturing en richting aan je loopbaan. Bel (06 – 53 61 39 44), e-mail (info@bertvantil.nl) of gebruik ons contactformulier.