Referenties

The farther backward you can look, the farther forward you can see – Winston Churchill

Bert is een echt gevoelsmens en maakt verbinding met jou door zijn interesse en empathie. Hij is oprecht, open en authentiek. Soms confronterend in de uitdagingen die hij voorlegt, maar altijd een genot om mee te werken.

— Matthijs

Bert coacht met zijn hart, gevoel en een gezonde dosis verstand en levenservaring. Hij voelt goed aan wat mijn issues en patronen zijn en is vervolgens niet bang om de vinger te leggen op de essentie. Bert heeft humor, is scherp en creëert een veilige sfeer tijdens de sessie. Ik ga graag naar hem toe!

— Mark

Ik ken Bert als een man die zeer begaan is met de wereld om hem heen en met name in de mensen om hem heen. Verbinding is daarbij het kernwoord. Hij is een goede luisteraar, heeft een groot empathisch vermogen en is in staat om op een liefdevolle manier een spiegel voor te houden. Bert geeft je een veilig gevoel zodat je snel de diepte in kan en tot de kern kan gaan. Hoewel je het zelf moet doen, geeft Bert je het gevoel te dat je het echt samen doet. Hij is zacht waar hij zacht kan zijn en confronterend daar waar het nodig is. Hij weet je op verschillende niveaus te raken!

— Jarno